Aktivitetsavgift for høst/vinter 2022

Posted by

Aktivitetsavgiften for høst/vinter 2022 er som følger:

  • Treningsgruppe 1 (TG1) kr 950,- for Høst/vinter 2022
  • Treningsgruppe 2 (TG2) kr 1.300,- for Høst/vinter 2022
  • Treningsgruppe 3 (TG3) kr 2.100,- for Høst/vinter 2022

For at klubben skal kunne klare seg gjennom en sesong vil det være behov for å dekke en del løpende utgifter, både for Friidrettsavdelingen og for Idrettslaget. 

Inntektene for aktivitetsavgiften dekker om lag 50% av kostnadene klubben har. Resten jobbes inn ved at klubbens administrasjon og avdelingsutvalget får inn midler fra sponsorer, søker støtteordninger, mottar offentlig støtte og tilrettelegger for gjennomføring av dugnader. 

Utsending og betaling av aktivitetsavgiften gjøres kun i Spond, klubbens App-løsning. Vi gjør oppmerksom på at det er et transaksjonsgebyr i denne løsningen, slik det er i alle slike løsninger.

Dersom behov, kan det søkes om økonomisk støtte til treningsavgiften. Dette gjøres ved tidligst mulig å kontakte klubbens administrasjon RIL hovedlag på inkludering@ril.no. 

For spørsmål angående aktivitetsavgiften send mail til administrasjonen i hovedlaget på post@ril.no. 

NB! For å delta på aktiviteter og stevner må man også være medlem i idrettslaget, og ha betalt medlemskontingent. For 2022 ble kontingenten sendt ut i midten av mars, og for de som ikke var registrert i Spond på det tidspunktet vil den komme fortløpende når man registrerer seg i Spond. 

Avdelingsutvalget i Friidrettsavdelingen

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *