Velkommen til Klubbmesterskap!

Posted by

Vi ønsker at et klubbmesterskap skal være arena for å skape klubbtilhørighet både for utøvere og familie/foresatte i tillegg til å ha det artig med friidrett! Her kan vi heie på våre egne utøvere og kose oss med drikke og noe å bite i fra kiosken.

Håper at så mange som mulig har anledning til å delta. Dette er et «uhøytidelig» stevne spesielt tilrettelagt for våre yngste utøvere der utøvere fra TG 3 er med som funksjonærer.  

All påmelding skjer på isonen.no innen 9. mars. Link til påmelding på isonen.

Velg øvelse man ønsker å delta på, og meld på i klassen hen hører hjemme i. eks jenter 13 er alle utøvere født i 2010 uansett når på året utøver er født. Alle under 8 år melder seg på 8-års klassen. Ta gjerne kontakt hvis du trenger hjelp.  

Møt opp i god tid før første øvelse du skal delta på slik at du får hentet ut startnummer og varmet opp. Det blir felles oppvarming ca kl 1140 for de minste.  

Det vil komme tidskjema etter påmelding er avsluttet med oversikt over når hver enkelt øvelse starter for hver aldersgruppe, blir lagt ut i dette arrangementet og på hjemmesiden.  Premie til alle fra Ranheim.  Velkommen!

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *