Velkommen til Ranheim friidrett sitt klubbmesterskap 16 februar 2020

Posted by

Start: Kl. 1200

Det blir felles oppvarming ca kl 1140 for de minste.

Da har vi samlet oss for å arrangere klubbmesterskap for våre utøvere i klubben vår. Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Dette er et «uhøytidelig» stevne for våre yngste utøvere, og som også blir brukt som oppkjøring for noen av våre eldste utøvere til større konkurranser.

Her kan vi heie og løfte våre egne utøvere fram og kose oss med kaffe fra kiosken, vi legger også opp til å selge noe å bite i.

I tillegg til å ha det moro med friidretten ønsker vi i utgangspunktet at et klubbmesterskap kan skape klubbtilhørighet samt å være et sosialt samlingspunkt. Vi fortsetter suksessen fra i fjor med at utøvere fra den eldste treningsgruppa bidrar som funksjonærer.

Vi ønsker også at klubbmesterskapet skal være en arena hvor alle våre aktive medlemmer kan delta, og terskelen for å melde seg på spesielt for de yngste bør være lavere. Her deltar du sammen med de som du trener med til vanlig. Møt opp i god tid før første øvelse du skal delta på slik at du får hentet ut startnummer og varmet opp.

Påmelding for våre aktive: All påmelding skjer på minidrett.no innen 13. februar.

Husk: Meld på utøver i den klassen han/hun hører hjemme: eks. jenter 16 er alle utøvere født i 2004 – uansett når på året utøver er født.

Øvelser:

Jenter/gutter 8-14 år 60m, kule, lengde
Jenter /gutter 11-14 år 600m, 200m
Jenter/gutter  16 år – sen 60m hekk
KS/MS 60m, 200m, 1500m, tresteg

 

Premiering:  Deltagerdiplom

Velkommen!

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *